ABC VITAMIINEILLA RIKASTETUT KOSTEUSVOITEET

pHformualn ABC-linja sisältää kolmea ihon kunnolle tärkeää vitamiinia korkeassa pitoisuudessa. Valitse itsellesi sopiva vitamiinivoide ja seerumi.

Ajos haluat pitää rypyt, juonteet ja samean ihon loitolla,

Solujen kommunikaatiota parantavien ja antioksidanttisten ominaisuuksen lisäksi retinolin on todistettu lisäävän ihon kollageenin tuotantoa ja glykosaminoglykaanien määrää, minkä tuloksena ihon on kiinteämpi, rakenne on parantunut ja suojausominaisuudet tehostuneet. Se auttaa ylläpitämään ihon erinomaista kuntoa läpi vuosien. 

Bjos haluat saada terveenä hehkuvan ihon 

Niasiiniamidi on voimakas soluviestintää edistävä ainesosa, joka tarjoaa useita etuja ikääntyvälle iholle. Olettaen että iho on suojattu altistumiselta auringolle, niasiiniamidi voi parantaa ihon elastisuutta, tehostaa merkittävästi sen suojausmekanismeja, auttaa poistamaan värimuutoksia ja elvyttää ihon tervettä sävyä sekä rakennetta.

C - jos haluat säilyttää sileän ja nuorekkaan ihon.

Ulkoisesti käytettävän C-vitamiinin on todistettu lisäävän kollageenin tuotantoa, vähentävän ihon värimuutoksia, vahvistavan ihon suojakerrosta, parantavan ihon korjausprosessia, vähentävän tulehdusta ja auttavan ihoa kestämään paremmin auringonvaloa.

ABC VITAMIINEILLA RIKASTETUT SEERUMIT

VITA C concentrated corrective serum- huolehtii terveen ihon kunnossapidosta, ammentaen voimansa C-vitemiinin eri muodoissa. Uniikki solujen välinen viestintämekanismi vie ihon kirkkauden erinomaiselle tasolle.

HYDRA concentrated corrective serum - HYDRA korjaava seerumitiiviste sisältää erikoistuneen seoksen aktiiviaineita ja kosteuttaa sitovia ainesosia, jotka kosteuttavat intensiivisesti ihon syvimpiä pintakerroksia.

MELA concentrated corrective serum - MELA korjaava seerumitiiviste sisältää erikoistuneen seoksen aktiiviaineita ja kosteutta sitovia ainesosia, jotka tuovat iholle terveyttä ja kosteutta.

PHFORMULA MUUT KOTIHOITOTUOTTEET

A.C.T.I.V.E formula

Ihoa valmisteleva aktiiviseerumi kaikille ihotyypeille. Normalisoi kaikkia ihon häiriötiloja ja ylläpitää ihon kokonaisvaltaista kuntoa. Herättelee solujen uudistumista ja aloittaa pikkuhiljaa ihon uusiutumisprosessin.

Otetaan käyttöön 2-3 viikkoa ennen hoitoa optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Käytetään iltaisin yövoiteen alle.

P.O.S.T RECOVERY cream

Täyteläinen voide sisältää paljon kosteuttavia humektantteja, jotka palauttavat ihon kosteustasapainoa. Lievittää välitöntä kiristävyyden ja kuivuuden tunnetta iholla tasoittaen samalla mahdollista ärsytysreaktiota.

A.G.E / A.C / M.E.L.A /C.R, RECOVERY

Hoitojen vaikutusta tukeva tehoseerumi, joka edistää ihon palautumista  ja ylläpitää sekä tehostaa hoitojen tuloksia.

N.E.C.K RECOVERY

Kaulavoiteen erityinen koostumus pitää sisällään ainutlaatuisen bioteknologisen sekoituksen aineita, jotka toimivat yhdessä luoden sileän, kiinteän ja nuorkkaan näköisen kaulan ja decolteen.

E.Y.E RECOVERY

Monitoiminen silmänympärysvoide korjaa ikääntyvän silmänympärysihon vanhenemista, mukaan lukien yläluomen raskautta.

E.X.F.O. cleanse

Rauhoittava kasvojen puhdistustuote kirkastavalla ja tasoittavalla vaikutuksella. Voidemainen puhdistaja poistaa meikin ja epäpuhtaudet.

F.O.A.M cleanse

Saippuaton, nestemäinen kasvojen puhdistustuote muuttuu hellävaraiseksi, ilmavaksi vaahdoksi jättäen tehokkaasti puhdistetun, mutta rauhoittuneen ihon pinnan. Poistaa meikin ja epäpuhtaudet samalla rauhoittaen ihoa.

G.E.L cleance Puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille.

A.C SPOT ON

Nopeatoiminen A.C spot -on hoito auttaa tehokkaasti puhdistumaan ja rauhoittamaan aknepurkaumista johtuvia ongelmia. Antimikrobinen koostumus välittömästi poistaa aknea aiheuttavia bakteereja, samalla kun salisyylihappo imeytyy huokosiin puhdistaen aknetukkeumia.

SPOT ON moisture balance Epäpuhtaan ihon kosteusvoide.

U.V Protect SPF 30+, 50+

Tuote suojaa ihoa ja siellä vaikuttavia hoitoaineita UV-säteilyltä. Suojaavat aktiiviaineet auttavat säilyttämään ihossa olevaa, auringolle altistuvaa DNA:ta ja siinä tapahtuvia valoavaurioita. Jättää ihon pehmeän kosteutetuksi ja miellyttävän mattaiseksi.

C.C Cream SPF 30+

Ihoa sävyä tasoittava, kevyesti peittävä CC-voide, joka antaa iholle voimakkaan SPF 30+ -suojakertoimen UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

Compact foundation SPF 50+ Suojaava, ihon sävyä tasoittava kiinteä meikkivoide. Levitetään puhtaalle iholle kosteusvoiteen jälkeen.

 

dermaviduals®

Edustamme laadukasta dermaviduals® tuotesarjaa.

Korneoterapiassa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita. 

Erityisesti monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet ja mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun siitä, että tuotteet sisältävät ainoastaan fysiologisia raaka-aineita.

www.dermaviduals.com