SKINPEN -MIKRONEULAUS

 

Tulokset puhuvat puolestaan!

SkinPen on uusi ennennäkemättömän tehokas hoitomuoto, jossa automaattisen neulauskynän avulla ihoon tehdään mikrokanavia hyvin ohuilla neuloilla. Uuden teknologian ansiosta mikroneulaus on huipputehokas ja turvallinen, ilman pitkää toipumisaikaa.

Mikroneulausterapialla saadaan loistavia tuloksia hoitamaan erityisesti sameaa ihoa, pigmenttimuutoksia, juonteita, ryppyjä ja arpia. Lopputuloksena on kaunis, kiinteä, hyvinvoiva ja nuorekas iho.

Yksikin hoitokerta saa aikaan jo näkyviä tuloksia. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme 3-8 hoidon sarjaa.

Loistavat hoitotulokset:

  • Epätasainen ja samea ihonsävy

  • Ikääntynyt ja veltostunut iho

  • Laajentuneet ihohuokoset

  • Arvet

  • Hyperpigmentaatio

  • Couperosa

  • Rosacea

  • Rypyt ja juonteet

  • Hiustenlähtö

Näin SkinPen hoito toimii?

Mikroneulaus, eli kollageeni-induktioterapia, on ihoa minimaalisesti lävistävä, nuorentava käsittely, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, hoitaa arpia ja nuorentaa ikääntyvää ihoa. Yhdistellen iholle välttämättömiä aktiiviaineita, kuten kantasoluja, hyaluronihappoa, peptidejä, kollageenia ja vitamiineja, voidaan hoitaa yksilöllisesti ihon tarpeita. Säädettävät neulojen pituudet ja neulojen määrät mahdollistavat eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

SkinPen mikroneulauslaite stimuloi kehon luonnollista paranemisprosessia, aiheuttaen kudokseen hallittua traumaa. Nämä mikrokanavat aktivoivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia parantaen ihon rakennetta ja lisäten kimmoisuutta. Verisuonten- ja kollageenin uudismuodostuksen myötä ihon rakenne ja kiinteys paranevat. Myös arvet, laajentuneet ihohuokoset ja raskausarvet vähenevät.

PHFORMULA ERIKOISKASVOHOIDOT/SARJAHOIDOT

Dermatologinen kasvohoito, jolla voidaan hoitaa neljää erilaista ihon tilaa; ikääntyminen, pigmentoituminen, akne sekä krooninen punoitus (rosacea) n. 60 min. 

* A.G.E aikuiselle iholle
Valovanhentumisesta aiheutuneille ikääntymisen merkeille, pigmenttimuutoksille, sameaan ihonsävyyn, pinnallisiin ja keskitason ilmejuonteisiin. 

* A.C.N.E akneen ja epäpuhtaukseen
Akneen taipuvaiselle iholle. Tulehdusta
ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti puhdistava vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista. 

* M.E.L.A. pigmenttimuutoksiin
Hyperpigmentaatioihin taipuvaiselle iholle. Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon, epätasaiseen ihon sävyyn, laajentuneille ihohuokosille sekä arville. 

* C.R. herkälle
Krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. 

* V.I.T.A. C kirkastava tehohoito
Ihon valovanhenemisen merkeille, pigmenttihäiriöille, samealle- sekä kosteusköyhälle iholle.

*hoidot suositellaan sarjahoitona 10 - 21 päivän välein 

INSIDE OUT -KASVOHIERONTA