top of page
image003.png

VCARBON -ANTIAGE ERIKOISKASVOHOITO

Kiinteä ja kaunis iho!


VCarbon antiage -erikoiskasvohoito on antiage -kasvohoitojen tehohoito. VCarbon sisältää aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa.

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä hoito kerralla. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona mutta tehokkain 3 hoidon sarjana 2 viikon välein. Vaikutusaikaa muuttamalla (5-15 min.) saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen. Kasvojen ja kaulan antiage -hoitona tämä on voimakkain ja vaikuttavin uutuus hoito. Voit valita myös yhden alueen esim. kaulan iholle, tämä on tehokas hoito samanaikaisesti phformulan pinnoitushoitojen kanssa tehtäväksi.

VCarbon system -kasvohoito ei sovellu tehtäväksi jos sinulla on tulehduksia (akne tai auringon polttama) ihossa. Hoidon aikana ei voi myöskään tehdä ihokarvojen poistoa eikä miehillä saa olla samana päivänä ajettua partaa.

Kotihoito laadukkailla farmakosmeettisilla tuotteilla on suositeltavaa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

SARJAHOITO SUOSITUS 3 x 2 viikon välein


kasvot ja kaula 30 - 45 min | 119€

 

Yhdistä kasvohoitoon ihana TOUCH THERAPHY -KASVOHIERONTA 32€

V carbon leidi.png
bottom of page