image003.png

VCARBON -ANTIAGE ERIKOISKASVOHOITO

Kiinteä ja kaunis iho!


VCarbon antiage -erikoiskasvohoito on antiage -kasvohoitojen tehohoito. VCarbon sisältää aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa.

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä hoitokerralla. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona mutta tehokkain 3 hoidon sarjana 2 viikon välein. Vaikutusaikaa muuttamalla (5-15 min.) saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen. Kasvojen ja kaulan antiage -hoitona tämä on voimakkain ja vaikuttavin uutuushoito. Voit valita myös yhden alueen esim. kaulan iholle, tämä on tehokas hoito samanaikaisesti phformulan pinnoitushoitojen kanssa tehtäväksi.

VCarbon system -kasvohoito ei sovellu tehtäväksi jos sinulla on tulehduksia (acne tai auringon polttama) ihossa. Hoidon aikana ei voi myöskään tehdä ihokarvojen poistoa eikä miehillä saa olla samana päivänä ajettua partaa.

Kotihoito laadukkailla farmakosmeettisilla tuotteilla on suositeltavaa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Kasvot ja kaula  119€ (tai kaula + decoltee).

Kasvot, kaula ja decoltee  | 159€.


SARJAHOITO SUOSITUS 3 x 2 viikon välein

Yhdistä kasvohoitoon ihana INSIDE OUT -KASVOHIERONTA 30€.
 

V carbon leidi.png