PHFORMULA SARJAHOIDOT


A.G.E hoito
Valovanhentumisesta aiheutuneille ikääntymisen merkeille, pigmenttimuutoksille, sameaan ihonsävyyn, pinnallisiin ja keskitason ilmejuonteisiin. 

A.C.N.E hoito
Akneen taipuvaiselle iholle. Tulehdusta
M.E.L.A. hoitoehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti puhdistava vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista. 

M.E.L.A. hoito
Hyperpigmentaatioihin taipuvaiselle iholle. Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon, epätasaiseen ihon sävyyn, laajentuneille ihohuokosille sekä arville. 

C.R. hoito
Krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. 

V.I.T.A. C kirkastava tehohoito
Ihon valovanhenemisen merkeille, pigmenttihäiriöille, samealle- sekä kosteusköyhälle iholle.

SKINPEN -MIKRONEULAUS 

Toiveena pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho? 

Mikroneulauksella hoidetaan ihoaltasi vanhenemisen merkkejä - rypyt ja juonteet, arpia - akne, raskaus, ja hyperpigmentaatiota - maksaläiskät ja muu ihon epätasaisuus. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

 

Näin SkinPen -mikroneulaus hoito toimii

Mikroneulaus, eli kollageeni-induktioterapia, on ihoa minimaalisesti lävistävä, nuorentava käsittely, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, hoitaa arpia ja nuorentaa ikääntyvää ihoa. Yhdistellen iholle välttämättömiä aktiiviaineita, kuten kantasoluja, hyaluronihappoa, peptidejä, kollageenia ja vitamiineja, voidaan hoitaa yksilöllisesti ihon tarpeita. Säädettävät neulojen pituudet ja neulojen määrät mahdollistavat eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

SkinPen mikroneulauslaite stimuloi kehon luonnollista paranemisprosessia, aiheuttaen kudokseen hallittua traumaa. Nämä mikrokanavat aktivoivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia parantaen ihon rakennetta ja lisäten kimmoisuutta. Verisuonten- ja kollageenin uudismuodostuksen myötä ihon rakenne ja kiinteys paranevat. Myös arvet, laajentuneet ihohuokoset ja raskausarvet vähenevät.

HERKÄLLE JA ERITTÄIN HERKÄLLE

Onko ihosi herkkä, erityisen herkkä, etsitkö jotain mitä ihosi kestäisi?

DERMAVIDUALS®-

hoidot ja kosmetiikka on juuri kuin Sinulle tehty!