ERIKOISKASVOHOIDOT

 

V METALL SKIN SYSTEM - RAIKKAUTTA JA KIRKKAUTTA KASVOILLE

pHformulalta uusi tehokas kasvohoito joka on suunniteltu nuorentamaan ihoa. Kyseessä on todella tehokas hoito tai loistava hoito silloin, kun halutaan nopeaa ihon freesausta. Hoidon jälkeen olet edustus kunnossa välittömästi. Hoito sopii kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille ihoille. Sen voi tehdä yksittäisenä hoitona mutta tehokkain 4 hoidon sarjana viikon välein. Vaikutusaikaa muuttamalla (10 - 25 min.) saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen hoitoon ja kiinteytykseen. 

Hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä timantteja, hopeaa ja platinaa. Kallisarvoiset ainesosat kohottavat ja kirkastavat.

kasvot | 119€

VCARBON ANTIAGE                                 

V Carbon on ainutlaatuisesti aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa yhdistävä hoito kokonaisuus.

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja ihon värin tasoittamiseen. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla.  Vaikutusaikaa muuttamalla (2 -15 min.) saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen.

kasvot ja kaula | 119€

kasvot, kaula ja decoltee | 159€

       

H.Y.D.R.A GLOW                                                   

Tämä hemmotteleva kasvohoito tuo välitöntä kosteutta ja hehkua iholle. Se tarjoaa hellävaraista pinnoitusta ja auttaa ihoa saavuttamaan kostetumman ja kirkkaamman ilmeen, rentouttava hoito konkonaisuus  virkistää auringon vaurioittamaa ihoa sekä tuo antioksidanttista suojaa ja nuorentavaa hehkua. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kevyt kirkastava happokuorinta, kosteuttava ja ravitseva kasvohieronta, C-vitamiini erikoisseerumi käsittely, kohottava ja syväkosteuttava peel-off naamio, kosteuttava ja korjaava seerumi sekä voide ja korkea aurinkosuoja.

60 min  |  99€

HEHKUVA ELÄMYS  (kuningatarhoito)                         

​Välitöntä hehkua ihollesi!  

60 min  | 99€

KIINTEYTTÄVÄ HOITO                                           

Välitön kiinteyttävä hoito!

60 min  | 99€

 

SYVÄPUHDISTAVA HOITO                                     

Välitön syväpuhdistava hoito!

60 min  | 99€

Yhdistä hoitoihin INSIDE OUT -KASVOHIERONTA         

Kasvojen vyöhyketerapia ja akupunktiohieronta.  

Hieronta on syvästi rentouttava, kokonaisvaltainen hoito, joka keskittyy kasvojen tiettyihin painopisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. 

30 min  |  30€

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Varaa tämä hemmotteleva kasvohoito, sinun ei tarvitse tietää mikä ihollesi sopisi. Menet pitkällesi hoitotuoliin ja annat minun tehdä kasvoillesi mitä kasvosi sillä hetkellä tarvitsee. Tämä hoito sopii myös silloin kun et tiedä minkä kasvohoidon valitsisit.

60 min  |  110€

V Metall lady.jpg
vcarbon_1.jpg