ERIKOISKASVOHOIDOT

 

VCARBON ANTIAGE

Välitön kiinteyttävä hoito!

Nopea ja tehokas antiage kasvohoito, yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja ja gabellinaa. Kiinteyttää, kohottaa, häivyttää juonteita, parantaa ihon sävyä, heleyttää.

 

H.Y.D.R.A GLOW 

Välitön kosteutus ihollesi!

sis. Alkupuhdistuksen, kevyen kirkastavan happokuorinnan, kosteuttavan ja ravitsevan kasvohieronnan, puhtaan C-vitamiini erikoisseerumikäsittelyn, kohottavan ja syväkosteuttavan peel-off naamion, kosteuttavan ja korjaavan seerumin sekä voiteen ja korkean aurinkosuojan.

Yhdistä hoitoihin INSIDE OUT - TOUCH THERAPY

Kasvojen vyöyketerapia ja akupunktiohieronta 

Hieronta on syvästi rentouttava, kokonaisvaltainen hoito, joka keskittyy kasvojen tiettyihin painopisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. 

HEHKUVA ELÄMYS  (kuningatarhoito) 

​Välitöntä hehkua ihollesi!

KIINTEYTTÄVÄ HOITO 

Välitön kiinteyttävä hoito!

 

SYVÄPUHDISTAVA HOITO 

Välitön syväpuhdistava hoito!

PHFORMULAN KUORINTA -KASVOHOITO

pinnallinen kuorinta ja solujen uudistuminen, vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Kirkastava ja heleyttävä C-vitamiini aktiiviseerumina tai halutessasi kiinteyttävä seerumi. Naamiona välittömästi kiinteyttävä tai ihoa rauhoittava ja uudistumista edistävä peeloff-naamio. Sisältää kasvo, kaula ja decoltee hieronnan.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO 

Ihana erikoiskasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, laite/entsyymikuorinnan, höyrytyksen, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, teho ampullin imeytyksen, rentouttavan pitkän kasvohieronnan, erikoisnaamion ja loppuvoiteet. Hoitosarjasta löytyy tuotteet myös herkimmällekkin iholle.