top of page

ERIKOISKASVOHOIDOT 

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Varaa tämä hemmotteleva kasvohoito, sinun ei tarvitse tietää mikä ihollesi sopisi. Menet pitkällesi hoitotuoliin ja katsotaan yhdessä mitä kasvosi sillä hetkellä tarvitsee. 

 90 min |  alk. 110

R.E.L.A.X´N REFRESH -KAUSIHOITO

Hemmotteleva, ihanasti rentouttava kausihoito tuo iholle huomattavaa elvytystä ja nuoruuden hehkua. Voimalliset raaka-aineet ovat synergistisesti yhdistelty erilaisiin pHformula hieronta-elämyksiin, ainutlaatuisen hoito kokemuksen aikaansaamiseksi.                           

 60 min | 139€

PHIXEL G.L.O.W KAUSIHOITO

Tuo iholle valoisaa ilmettä ja syvällistä elvytystä. Hellävarainen, ihoa uudistava nanoneulaustekniikka yhdistettynä L-argiiniin, kevyisiin pinnoitushappoihin ja antioksidantteihin nuorentavat ja suojaavat ihosoluja sekä tehostavat ihon optimaalista kosteutta ja raikasta hehkua. Sopii kaikille iho- ja fototyypeille sekä erilaisille ihosairauksille kuten krooninen punoitus, akne, hyperpigmentaatio ja ikääntyvä iho.

60 min | 129€

 

VCARBON ANTIAGE - KIINTEÄ KAUNIS IHO!

V Carbon on ainutlaatuisesti aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa yhdistävä hoito kokonaisuus.

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja ihon värin tasoittamiseen. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla.  Vaikutusaikaa muuttamalla (2 -15 min.) saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen.

30 - 45 min | 129€  

     

H.Y.D.R.A GLOW - TEHOKOSTEUTTAVA!

Tämä hemmotteleva kasvohoito tuo välitöntä kosteutta ja hehkua iholle. Se tarjoaa hellävaraista pinnoitusta ja auttaa ihoa saavuttamaan kostetumman ja kirkkaamman ilmeen, rentouttava hoito kokonaisuus  virkistää auringon vaurioittamaa ihoa sekä tuo antioksidanttista suojaa ja nuorentavaa hehkua. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kevyt kirkastava happokuorinta, kosteuttava ja ravitseva kasvohieronta, C-vitamiini erikoisseerumi käsittely, kohottava ja syväkosteuttava peel-off naamio, kosteuttava ja korjaava seerumi sekä voide ja korkea aurinkosuoja.

60 min | 110€

HEHKUVA ELÄMYS (KUNINGATARHOITO)                         

​Välitöntä hehkua ihollesi!  60 min | 110€

​KIINTEYTTÄVÄ HOITO

Välitön kiinteyttävä hoito!  60min | 110€

 

SYVÄPUHDISTAVA HOITO

Välitön syväpuhdistava hoito! 60 min | 110€

NUOREN IHONHOITO 

(sis. alku puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, loppu voide). Opastetaan kotihoitotuotteiden käyttöön. Suositellaan 3 x sarjahoitona.

 

60 min |  64€

​​RENTOUTTAVAN TEHOKAS KASVOJENHOITO

SEKÄ HEMMOTTELEVA HIERONTA

Hoito sisältää ihotyypin mukaiset hoitotuotteet ja rentouttavan hieronnan. Kasvoille  tehdään hellävarainen ja tehokas kuorinta, kuorinnan vaikutusaikana rentouttava päähieronta, jota seuraa kasvohieronta. Tämän jälkeen kasvoille levitetään erikoisnaamio. Naamion aikana hieronta vuorossa ovat niska ja kädet. Hoito viimeistellään ihotyypin mukaisella silmänympärys- ja kosteusvoiteilla.

60 min |  110€

ULTRAÄÄNI/TIMANTTIHIONTA 

45 min |  86€

TOUCH TERAPIA -KASVOHIERONT

Kasvojen vyöhyketerapia ja akupiste hieronta. Hieronta on syvästi rentouttava, kokonaisvaltainen hoito, joka keskittyy kasvojen tiettyihin painopisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia.

20 min | 32€

 

AA solution SM-03.jpg
vcarbon_1.jpg
bottom of page