PHFORMULA ERIKOISKASVOHOIDOT


* A.G.E aikuiselle iholle
Valovanhentumisesta aiheutuneille ikääntymisen merkeille, pigmenttimuutoksille, sameaan ihonsävyyn, pinnallisiin ja keskitason ilmejuonteisiin. 

* A.C.N.E akneen ja epäpuhtaukseen
Akneen taipuvaiselle iholle. Tulehdusta
ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti puhdistava vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista. 

* M.E.L.A. pigmenttimuutoksiin
Hyperpigmentaatioihin taipuvaiselle iholle. Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon, epätasaiseen ihon sävyyn, laajentuneille ihohuokosille sekä arville. 

* C.R. herkälle
Krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. 

* V.I.T.A. C kirkastava tehohoito
Ihon valovanhenemisen merkeille, pigmenttihäiriöille, samealle- sekä kosteusköyhälle iholle.

*hoidot suositellaan sarjahoitona 10 - 21 päivän välein 

H.Y.D.R.A GLOW 

Välitön kosteutus ihollesi!

sis. Alkupuhdistuksen, kevyen kirkastavan happokuorinnan, kosteuttavan ja ravitsevan kasvohieronnan, puhtaan C-vitamiini erikoisseerumikäsittelyn, kohottavan ja syväkosteuttavan peel-off naamion, kosteuttavan ja korjaavan seerumin sekä voiteen ja korkean aurinkosuojan.

VCARBON ANTIAGE

Välitön kiinteyttävä hoito!

Nopea ja tehokas antiage kasvohoito, yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja ja gabellinaa. Kiinteyttää, kohottaa, häivyttää juonteita, parantaa ihon sävyä, heleyttää.

Yhdistä hoitoihin INSIDE OUT - TOUCH THERAPY

Kasvojen vyöyketerapia ja akupunktiohieronta 

Hieronta on syvästi rentouttava, kokonaisvaltainen hoito, joka keskittyy kasvojen tiettyihin painopisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. 

HEHKUVA ELÄMYS  (kuningatarhoito) 

​Välitöntä hehkua ihollesi!

KIINTEYTTÄVÄ HOITO 

Välitön kiinteyttävä hoito!

 

SYVÄPUHDISTAVA HOITO 

Välitön syväpuhdistava hoito!

PHFORMULAN KUORINTA -KASVOHOITO

pinnallinen kuorinta ja solujen uudistuminen, vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Kirkastava ja heleyttävä C-vitamiini aktiiviseerumina tai halutessasi kiinteyttävä seerumi. Naamiona välittömästi kiinteyttävä tai ihoa rauhoittava ja uudistumista edistävä peeloff-naamio. Sisältää kasvo, kaula ja decoltee hieronnan.

SKINPEN -MIKRONEULAUS 

Toiveena pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho? 

Mikroneulauksella hoidetaan ihoaltasi vanhenemisen merkkejä - rypyt ja juonteet, arpia - akne, raskaus, ja hyperpigmentaatiota - maksaläiskät ja muu ihon epätasaisuus. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

 

Näin SkinPen -mikroneulaus hoito toimii

Mikroneulaus, eli kollageeni-induktioterapia, on ihoa minimaalisesti lävistävä, nuorentava käsittely, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, hoitaa arpia ja nuorentaa ikääntyvää ihoa. Yhdistellen iholle välttämättömiä aktiiviaineita, kuten kantasoluja, hyaluronihappoa, peptidejä, kollageenia ja vitamiineja, voidaan hoitaa yksilöllisesti ihon tarpeita. Säädettävät neulojen pituudet ja neulojen määrät mahdollistavat eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

SkinPen mikroneulauslaite stimuloi kehon luonnollista paranemisprosessia, aiheuttaen kudokseen hallittua traumaa. Nämä mikrokanavat aktivoivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia parantaen ihon rakennetta ja lisäten kimmoisuutta. Verisuonten- ja kollageenin uudismuodostuksen myötä ihon rakenne ja kiinteys paranevat. Myös arvet, laajentuneet ihohuokoset ja raskausarvet vähenevät.