top of page
Phototype 2 gloves.jpg

IHON PINNOITUSHOITOJEN TAIDETTA

phformula logo.png

PHFORMULA PINNOITUSHOIDOT  A.C./ C.R./ A.G.E./ M.E.L.A.

"pHformula on innovatiivisten ja erittäin tehokkaiden ihon pinnoitusmenetelmien edelläkävijä, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Ihoa tehokkaasti uudistamalla rakennetaan iholle uusi pinta, hoitaen ikääntymisen merkkejä, ihon sävyä, epäpuhtauksia, aknea, herkkyyttä ja punoitusta."

 

pHformulan pinnoitushoitojen ero tavallisiin kuorintahoitoihin on se, että pinnoitushoidot aloittovat ihosolujen uudistamis- ja korjaantumisprosessin, kun taas kuorintahoidot poistavat ihosolukkoa.
Hoitomuodon tavoitteena on ihosolujen uudistaminen ja uusien solujen mahdollisimman tehokas muodostaminen.

-------------------------------------

KUINKA VALITSEN OIKEAN PHFORMULA PINNOITUSHOIDON?

Valitse hoidon pituudeksi 30, 60 tai 90 min. Suosittelemme ensimmäisen hoidon pituudeksi 60 min. 

 

pHformula A.C / C.R / A.G.E. / M.E.L.A. kasvohoito 

pHformula pinnoitushoito ilman lisäosuuksia

 

30 min | 77€

pHformula A.C / C.R / A.G.E. / M.E.L.A. kasvohoito 

pHformula pinnoitushoito +2 lisäosuutta 

60 min | 109€

pHformula A.C / C.R / A.G.E. / M.E.L.A. kasvohoito 

pHformula pinnoitushoito +3 lisäosuutta 

 

90 min | 140€

Valittavat lisäosuudet: naamio, VITA C kirkastava tehohoito, N.E.C.K. complex kaulan pinnoitus, Touch terapia -kasvohieronta.

 

Hoidot suositellaan sarjahoitona 10 - 21 päivän välein. 

pHformula 365 peruskasvohoito 60 - 75min

Peruskasvohoito pHformulan ammattituotteilla asiakkaan ihotarpeiden mukaan. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, yhden lisäosuuden ja naamion.  

60 - 75 min | 86

--------------------------------------

A.G.E -ikääntyneelle, samealle iholle

Valovanhentumisesta aiheutuneille ikääntymisen merkeille, pigmenttimuutoksille, sameaan ihonsävyyn, pinnallisiin ja keskitason ilmejuonteisiin. 

A.C.N.E -epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle

Akneen taipuvaiselle iholle. Tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti kuoriva vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista. 
 

M.E.L.A. -epätasaiselle, veltostuneelle iholle

Sopii loistavasti ikääntyvän ihon hoitoon, epätasaiseen ihon sävyyn, laajentuneille ihohuokosille sekä arville. Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla.
 

C.R. - tulehtuneelle, herkälle iholle

Krooniseen punoitukseen, herkkyyteen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Valikoidut antimikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista.
 

V.I.T.A. C -kirkastava tehohoito

Ihon valovanhenemisen merkeille, pigmenttihäiriöille, samealle- sekä kosteusköyhälle iholle.

-----------------------------------------

PHFORMULA LISÄOSUUDET

 

Naamio

Ihotyypin mukaan valittava erikoisnaamio

V.I.T.A. C kirkastava tehohoito

Hoito sopii käytettäväksi ihon valovanhenemiseen ja auttaa parantamaan pigmenttihäiriöitä, kun hoitoa tehdään säännöllisesti. Jo yhdellä hoitokerralla iho on kirkkaampi, syväkosteutettu ja tasapainoisempi.

N.E.C.K. complex kaulan pinnoitus

Neck complex pinnoitusgeeli on tarkoitettu vaativalle kaulan ja dekolteen iholle.

Herkälle erikoisalueelle suunniteltu tuote kuorii kevyesti sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Hoito vähentää ennenaikaisen ikääntymisen näkyvyyttä, parantaen yleistä ihon kuntoa. Kaulahoito voidaan yhdistää kaikkiin pHformula hoitoihin.

Touch terapia -kasvohieronta

"Kasvohieronta, jolla on korjaavia ja palauttavia voimia"

pHformulan Touch-terapiat ovat syvästi rentouttavia, kokonaisvaltaisia hoitoja, joka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. Terapiat ovat kohdistettu hoitamaan tiettyjä ihon häiriötiloja yhdessä ihon pinnoitushoitojen kanssa.

Tämä ainutlaatuinen hoitoyhdistelmä tuo kaikki edut, joita iho tarvitsee. Sen ainutlaatuinen vaikutus parantaa ihon terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoitoyhdistelmä auttaa saavuttamaan säteilevän nuoren ihon, tuoden esiin näkyvästi kiinteämmän, tasaisemman ja täyteläisemmän ihon hoitosarjan jälkeen.

------------------------------------------

KOTIHOITO ENNEN PINNPITUSHOITOJA

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja stimulaatioreaktioiden minimoimiseksi on suositeltavaa, käyttää sopivaa kosmetologin suosittelemaa pHformula tuotetta 2-3 viikkoa ennen pinnoitushoitoa.

KOTIHOITO PINNOITUSHOITOJEN JÄLKEEN

Kotihoitona tulisi käyttää pHformula E.X.F.O. cleanse puhdistustuotetta jälkihoitona ihoa rauhoittavaan puhdistukseen ja kuorintaan.

Sekä tulisi käyttää hoitoa tukevia pHformula palauttavia kotihoitotuotteita parantamaan kokonaistuloksia ja auttamaan hoidon jälkeisissä paranemisprosesseissa.

pHformula U.V. protect SPF 30+/50+ suojaavan päivävoiteen käyttö on tärkeää ihon suojaamiselle UV säteilyltä. Huomioithan, että on suositeltavaa välttää liiallista auringolle altistumista 10 päivää ennen ja jälkeen hoitokäsittelyn.

bottom of page