mainosvalo1.png

KASVOHOIDOT 

365 PERUSKASVOHOITO 

 

sis. alkupuhdistus, happokuorinta/tuotekuorinta tarvittaessa ihonpuhdistus, kevyt hieronta, seerumi sekä naamio ja loppuvoide. Sopii kaikille ihotyypeille. 45 - 60 min.

NUORENIHON HOITO

SIS. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, naamio ja loppuvoiteet. Sis. opastuksen ihonhoitoon. 

 

KASVOHOITO MIEHILLE

Ihana kasvohoito kevyellä hieronnalla. sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, ja loppuvoiteet n. 60 min.

RENTOUTTAVAN TEHOKAS KASVOJENHOITO SEKÄ HEMMOTTELEVA HIERONTA

Hoito sisältää ihotyypin mukaiset hoitotuotteet ja rentouttavan hieronnan. Kasvojen puhdistus saadaan aikaan kaksiosaisella tehokuorinnalla, kuorinnan vaikutusaikana rentouttava päähieronta, jota seuraa kasvohieronta. Tämän jälkeen kasvoille levitetään erikoisnaamio. Naamion aikana hieronta vuorossa ovat niska ja kädet. Hoito viimeistellään ihotyypin mukaisella silmänympärys- ja kosteusvoiteilla.

KASVOHIERONTA 30 min

​LAITEHOIDOT

 

ULTRAÄÄNIKUORINTA

Syväpuhdistus hellävaraisesti ja kosteutusta käden käänteessä. Kasvojasi ei enää kiristele ultraääni hoidon jälkeen ja hoitavat aineet imeytyvät syvemmälle ihoon ja hoitavat ihoa sisältäpäin.

UÄ puhdistaa ihoa ja saa epäpuhtaudet nousemaan ihohuokosista ihon pintaan ilman epämiellyttävää kipua. Ihosi syväpuhdistuu ja näin ihosi tuntuu raikkaammalta. Se saa myös hoitotuotteet imeytymään syvemmälle ihoon, jonka ansiosta ihosi saa tehokosteutta.

Esteet hoidolle

* sydämen tahdistin

* metalliset implantit

* infektio- tai tulehdusalue

* syöpä, kasvaimet tai pahalaatuinen      ihomuutos

* haavat hoitoalueella

* kilpirauhashäiriöt (kaulan alue),

* laskimotulehdus

* osteoporoosi

* tinnitys

* raskaus

TIMANTTIKUORINTA

Kaipaako ihosi kirkastusta ja heleyttä? Onko kasvosi puhdistuksen tarpeessa? Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen tehostuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito sopii puhdistettavalle iholle ja ikääntyneelle iholle erityisen hyvin sen hoitotuloksien ansiosta.

Sarjahoitona, olipa tavoitteena puhdistus tai kirkastus, kerran viikossa neljän viikon ajan, jonka jälkeen ylläpitohoitona kuusi kertaa vuodessa. Huomattavasti heleämpi iho! 

Timanttikuorinta sopii sinulle, jos sinulla on

* Valko- ja mustapäitä

* Pieniä uurteita ja ryppyjä

* Akne, rasvainen, epäpuhdas iho

* Suurentuneet ja tukkoiset huokoset

* Hilseilevä ja kuiva iho

* Auringon vaurioittama iho, ikääntymistäkin

* paksu iho

* veltostunut iho

Esteet hoidolle

* ohut iho

* tulehtunut iho

* couperosa iho

fb-mainos syksy (1).png