Protonpen_kasi.jpg

MIKRONEULAUS HERÄTTÄÄ JA PINNOITTAA IHON

Mikro-& nanoneulaus 

Mikroneulaus yhdessä uusien transdermaalisten seerumeiden kanssa (Vita A, B3, C ja HA) lisäävät ihon rakennusaineita ihon nuorentamiseen sekä tehostavat aktiiviaineiden imeytymistä. Menettely on tehokas ihon kiinteyttämiseen, ohenevalle iholle, juonteille ja UV-vaurioille, hyperpigmentaatioon, akneen, laajentuneille huokosille ja arville. Mikroneulaus käynnistää parantavan prosessin ihossa, joka auttaa uudistamaan ihoa.  Saat terveemmän, pehmeämmän ja kirkkaamman ihon.

 

 

 

 

 

Mikroneulauksessa käytettävä seerumi valitaan asiakkaan ja ihon tarpeen mukaan. Tulokset eivät näy heti mutta alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua hoidosta. Tulokset näkyvät hoitojen myötä asteittain joten suosittelemme sarjahoitoa.

Hyödyt:

* tehostaa kollageenia ja elastiinia

* Edistää ihon nuorentumista

* Parantaa ihon väriä ja pigmenttiä

* Vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä

* Vähentää laajentuneita huokosia

Nanoneuloja käytetään ihon pinnoitusratkaisujen kanssa (pHformula AGE, AC, MELA ja CR). Hoito on suunniteltu uudelleen raketamaan ja nuorentaman ihoa aikaansaaden optimaalisia tuloksia iho-ongelmissa kuten epätasainen ihonsävy ja rakenne, liiallinen pigmentti, arpeutuminen ja joustavuuden menetys. 108 silikonista harjamaista kartiota hoitavat 0,15 mm ylintä epidermistä ja parantavat aktiiviaineiden imeytymistä 97%. Ihanteelinen myös herkillä alueilla  kuten silmien- ja huultenympärillä.

Tämä uusi rentouttava hoito saa aikaan iholla välittömän hehkun, parantaa epätasaista ihonsävyä ja tekstuuria. Hoidolla saadaan optimaalisia hoitotuloksia ilman toipumisaikaa. Nanoneulaus voidaan tehdä myös raskaana oleville, mutta tällöin hoidossa ei käytetä pHformulan pinnoitushoitoja eli happohoitoja. 

Kenelle hoito sopii?

Sinulle, joka haluat parantaa ihon kimmoisuutta, ihon väriä, häivyttää juonteita, kosteuttaa ihoa, hoitaa aknearpia pienentää huokosten kokoa.

Hoitojen väli 2 - 6 viikkoa

Kotihoitoon suosittelemme laadukkaita kotihoitotuotteita parhaiten tulosten saavuttamiseksi. Suoraa auringon valoa on vältettävä. Ihon suojaukseen suosittelemme U.V. protect SPF 50+. Ihon koskettelua on syytä välttää pari tuntia hoidon jälkeen. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet saat mukaasi. 

kasvot ja kaula 45 min 120€

kasvot ja kaula 60 min 150€

(+ pHformula pinnoitushoito/inside out hieronta)  

kasvot, kaula ja decoltee 90 min 165€ - 239€

(+ pHformula pinnoitushoito/inside out hieronta) 

uutuus_transdermaaliset_insta.png